Amirra Najihah







+
+

Aten ,You Made My Day Babyy
Sunday, December 25, 2011 | 1:55 AM | 0 comment

assalamualaikum .hee .sorry peeps .lambat nak updated blog .haa ! ystdy my 1st day for driving school .erghh .you know what ,duduk sahaja sambil mendengar ceramah selama 6 jam sangat meletihkan .haha .next week exam .brr :/

kay ,driving school wasn't made my day .haha .kayy ,jum tengok photo ney .

aww ,saya comel kan ? :*
hee .okayy .nak tahu sapa dalam gambar tu ? kayy ,her is Aten .or Fatin Nurraihan .sedap kan nama dia ? hee .dia tengah sedih oh .kesian dia .sebab dia gaduh dengan abang kesayangan dia .err .pity you baby :) hee .tahukah anda ,akhir-2 ney .i rapat dengan dia oh .sebab ? *rahsia .haha

kayy ,dia mintak i jadi kakak angkat dia ,sebab ? i memahami .ohnommmmm ! kembang ney .haha :D taktak .i memahamu sebab dia pun perempuan juga .and dia sedih sebab dia gaduh dengan abang dia .i pun pernah juga gaduh dengan kakak i .so ,takda beza .and jadi lah penceramah tegar malam ney .haha :D

i sayangg dia .sebab dia baik juge .even dia baru form one .dia matang kayy ? aummm~ haha .and hello stalker ,once you hurt her .make her cry .i'll pay back twice .mwehehe .ganas kan ? takpun :/ haha .secara rasminya ,i adalah kakak beliau ye .aha :D


hee .i pun takda adik gegel oh .haha .so ,boleh lah kan ? hee .adik ,iloveyou more kay .jangan sedih sedih taw .akak tak suka tengok adik sedih .tapi kalau akak sedih takpe .haha :D


♥ Older | Newer ❥