Amirra Najihah







+
+

dah besar dah anak ibu .
Wednesday, December 7, 2011 | 4:34 AM | 0 comment

achhum ! assalamualaikum .hey guys ! tak sangka yang I dah besar .dah bukan budak sekolah lagi .omgee ! sila perangai matang sikit ye .haha :D 6/12/2011 last paper .economi not bad lah .tapi takut lah bulan tiga nanti .haha :D byebye spm ,byebye teacher ,byebye text book ,byebye uniform school ,byebye form 5 ,byebye SMKTE .hwee :p

gonna miss you form 5 .hee .locker buku dah kosong ,semua buku dah ikat .paper paper exam semua dah boleh jual dah .haha :D enjoyy ! auwww



eh ,hey awakk .hey sayangg ,awak tak rasa apa yang saya rasa .so ,awak jangan cakap banyak .taw ? saya tahu lah apa yg awak tengah fikir ,awak cakap rimas jadi famous kan ? untunglah handsome ,ramai perempuan minat ,tapi awak cakap only me .tapi saya cakap ? brr :| sorry tak reply text malam tadi .awak pun tahu saya tak sihat kan ? saya rindu awak ,saya nak awak ,bukan nak 'dia' kbyee :'(


♥ Older | Newer ❥