Amirra Najihah







+
+

hargai aku ,selagi aku masih ada .
Monday, December 26, 2011 | 4:11 PM | 0 comment

assalamualaikum .hello baby .hello bie ,hello peeps .hello aunty .hello uncle .hello stalker .kayy ,merepek dah .hmm >.< cuti yang membosankan .taktahu nak buat apa .nak baca buku .haha .what for ? kayy .malas nak bermadah madah .straight to the point kayy .

hee .okayy ,i nak cakap dekat you okayy .and please terasa .hmm .i punya sakit hati ,tak habis lagi ney .you pula boleh sambung menipu .look ,firstly i nak tanya .apa masalah you ye ? i sikit tak sakitkan hati you taw .i jaga hati you baikbaik supaya you tak terasa .sometimes ada lah juga ,sebab gedik kan ? tapi i takda lah buat you sakit hati pasal 'lelaki' lain ,but you ?

erghh .,please lah .dari seorang perempuan ke seorang perempuan .sumpah ,hati i sakit .kayy ? and tolonglah jangan tipu tipu ney ,you dah lama hidup ke ? i tahu lah tipu tu ada kebaikan juga .tapi you tipu tu mendatangkan kemarahan .erghh .hellyeah .seriously ,i'm tired .kalau i tak text perempuan tu ,i takkan tahu hal sebenar .

and you ,please lah .i rasa i dah bagi yang terbaik untuk you .semuanya cukup .hari hari text .kadang kadang onthephone .sikit tak menggatal dekat fb .but you ? ur inbox fb ? watta hell is that ? but perlu ke cari lain ? maaf lah ,i terlalu baik untuk you kan ? i know that *fact ! kalau tak ,you takda nya buat i macam ney .pijak kepala i .

brr :/ rasa dah tawar hati pun ada .and sorry ,please lupakan janji you pasal kita akan couple balik 1.1.12 .please ye ? harap you couple ja dengan orang lain .i dah penat sakit macam ney .sumpah rasa tak di hargai langsung .totally :( tapi you jangan fikir bukan bukan pula .i pun takda rasa nak couple dengan orang lain .and i bukan player ,satu hilang .satu akan datang .sekali petik ,sepuluh mari .but orang cakap ,yang patah tumbuh .and yang hilang berganti :)

so ,you just go for 'T' kayy .dia pun dah mintak couple dekat you .and you pun macam green light ja .dan terasa pelik sangat ,kenapa bila i tanya ,apa yang you balas dekat 'T' tu lain .and 'T' tu cakap lain .kayy ,i mengaku ,sumpah hati i sakit .and you tak pernah fikir tu semua .tak pernah kan ? tak pernah langsung .kalau you fikir ,you mesti lebih pentingkan i .and you takkan buat i macam  ney .

ohh ! i know .kita kan dah break .dah lama pun kan ? so ,buat apa jaga hati i lagi ? i sapa je kan ? just ur ex .haha ,tah mengaku ke tak .but pleasee .i just nak you hargai apa yang i dah buat dekat you selama ney .you tak rasa apa i rasa .nak tahu rasa apa ? strawberrychocolate .brr .sakit ,perih ,tersiksa .semua ada .but you ? you happy happy ja .

and sangat bagus tinggalkan i .i orang yang you cinta / sayang untuk orang yang you suka .and orang yang you suka tu dah pergi kan ? good (Y) baru sikit .but please .i just nak you hargai i sikit jaa .selagi i masih hidup .i just nak tersenyum .bahagia macam couple lain .orang lain boleh bahagia .kenapa kita tak ?  saya tak rasa pun .sebab time kita couple dulu ,seminggu ja .kita dah gaduh .pasal orang yang you suka tu .hurghh :'(

but ,i don't care .evenn imma cry baby .tapi i kuat .i still boleh tahan dengan semua ney .still boleh accept dengan apa yang you buat dekat i selama ney .but if one day ,you terkena juga benda yang sama apa yang you buat dekat i ney .and that's is karma .trust me sayangg .karma .karma will wait for you .and karma will pay back twice .

sorry .bukan nak doakan .i hanya percaya pada karma .and thanks sebab dah hancurkan kepercayaan i selama ney .and semalam i dah fikir baik baik .masak masak .sampai hangus .tipu lah kalau tak sayangg kan ? yess ,i still love you .but ,i dah taknak sakit .i dah taknak tu semua .i lepaskan you okayy .and ,one day .bila you dah dapat 'T' tu .jaga dia baik baik .jangan hampakan dia .jangan buat dia menangis macam you buat i menangis .

kayy ? janji dengan i .taw ? tak baik mainkan perasaan orang .dosa taw .and bila dah kena kat batang hidung sendiri ,rasa lah kay ? and myb you baru tahu apa itu cinta :'(


♥ Older | Newer ❥