Amirra Najihah







+
+

imma princess charming :D
Wednesday, December 21, 2011 | 3:40 PM | 0 comment

assalamualaikum .hello peeps .hello preetier .hello baby .hello stalker .haha :D kayy ,title tak menahan .haha :D act ,idk what to post .yang i tahu .i nak mengorat you ja .haha .*merepekk .kayy ,imma princess charming .perasan ? so ?

takda sakitkan jiwa awak pun kayy .haha :D saya nak jadi macam ney balik .tyme kecik-2 .comel ja kan ? and takda sapa pun luka kan hati saya .haha *jiwang .haha .yelaa ,sejak dah pandai bercintun ney .terluka sana terluka sini .puii .kesian kan saya ? hm :'(

kayy ,tak payah nak mintak simpati .nobody cares ? no bf .no haters .no no no .haha .merepek merepek .kayy ,meh tengok photo bawah ney .comel kan ? ahh~

siap pakai crown lagi .hee ,
btw ,i memang gemuk dari kecik lagi .
so ,just shut up ! :p
btw ,bear tu still ada lagi :)

sabtu ney ada ujian komputer .brr :/ nak amek lesen kereta dah .haha .lepas ney boleh lah date merata tempat .kereta pun dah ada .haha .tapi bf ja takda .tett !
eh awak ,cuba pergi sini dan sini .nak ngorat dia laaa :p


♥ Older | Newer ❥