Amirra Najihah







+
+

lelaki semua sama .tak pandai menghargai
Friday, December 30, 2011 | 10:15 PM | 0 comment

assalamualaikum dan selamat malam .kayy ,2nd entry ney .fuhh .relax relax .tarik nafas .dan lepas .tarik nafas dan lepas .kayy ,Tuhan ja tahu apa aku rasa sekarang ney .Ya Allah .ramalan ku benar benar belaka .haha .macam lagu pula .kan kan kan ? maaflah .title tak menahan .grr .

tapi ,kebanyakkannya .and selalu ,percintaan yang terputus akibat orang ketiga .haha .and itu terjadi dekat i kay .*bangga .hmm .bestnya jadi player .kan kan ? adehh ! baru nak lupa semua .sebab nak akhir tahun dah .lagi sehari ja .and that !@#$%&  .dah bagi tahu segala galanya .

heartattack .mummy ,gimme a break .please .i beg you :'(

auchh ! haters suruh baca blog dia lah :O
kayy .baca baca baca .then .ohmannn ! waterpak :'(

aku bermadu dahulu *bangga .haktuih

haha .sorry lah eh eh eh ?  i'm not gonna give a fuck anymore .if you hurt me ,i'm gonna hurt you 

Ya Allah ,kau tak hargai aku selama ney ? patutlah *betina* tu dok letak photo kau dekat blog dulu .siap panggil bie lagi .rupanya kau couple dengan dia sekali ? auchh ! so sweet .haha .aku tak mengharap pun dekat kau .terus terang ,kau boleh pergi mati kayy dua dua ? haha .please lah .tak payah nak jadi perampas sangat lah kan ? mwehehe XD tah apa apa .sumpah lifeless .takda laki lain ka ?

oh takpa .dah lama pun i break dengan dia .and ,dah tak rasa pape dah .just terkejut ja .haha .lawak pun ada .haha .lastword lifeless ,useless .haha .bagus lah kalau korang couple .perangai sama macam orang butthurt .sakit hati .kbye .muchlove *myracomel


♥ Older | Newer ❥