Amirra Najihah







+
+

Tengok Ombak Rindu ? eh
Thursday, December 29, 2011 | 8:49 PM | 0 comment

assalamualaikum .hello baby .huehue .akhirnya ,tercapai juga hasrat nak tengok Ombak Rindu .nak kata i ketinggalan zaman ? go ahead .dekat facebook ,ramai lagi yang belum tengok :p tahukah anda ? tiga kali i pergi cinema nak tengok Ombak Rindu .2nd day Ombak Rindu keluar .okayy ,jum pergi Mid .oh damnnn  .ticket sold out .hmm :'(

then for the 2nd week .mid valley lagi .oh oh dammmn .ticket dah habis .then just tengok Misteri Jalan Lama .watta ? brr :/ seriously cerita tah apa apa .misteri lah sangat .Que Haidar terbang sana .terbang sini .ayooo *sigh .huehue .sumpah bosan .brr brr :/

kan .for the third time .mid valley lagi .oh dua jari telunjuk aku bagi .hmm .ticket habis lagi .then tengok lah cerita Datin Ghairah .hmm .kayy ,so sad ryte ? brr .balik tu ,rasa nak maki maki pun ada .dah lah peminat setia .huahua :p siap baca novel dia lagi tu .

btw ,you guys nak tahu tak i nangis tiga kali time tengok tadi .hmm >,< i kan senang sangat nak nangis ? but ,ada part yang sedih .so ,tak pelik lah kalau i nangis .err err .i tengok kat youtube je .internet pun laju ja .haha .dia tahu demam i dekat Ombak Rindu still ada .sebab tu kurang buff .hee :))

korang yang nak tengok tu .mai lahh :))

kayy ,sumpah tacinkk .you Haris .I Izzah kay .haha :p


♥ Older | Newer ❥