Amirra Najihah







+
+

saya berani ,sebab saya juga pernah kecewa :)
Thursday, December 22, 2011 | 7:01 PM | 0 comment

assalamualaikum .hello peeps .hello stalker .hello baby .hello preetier .okayy ,straight to the point .hari ney ,aa .i means .petang tadi .baru ja .haha :D i buat something yang memalukan .err .sebab i kan seorang yang pemalu .tett ! and ,apa yang i buat ney ,takda sorang pun tahu .haha .kecuali .orang tu ja kay .err .actually ,rasa malu sangat .haha

tapi nak buat macam mana ? rasa nak sangat kenal dengan *beliau* haha .kayy ,berharap sangat yang dia akan reply inbox fb i .nak add .tapi segan .huehue .so ,i just inbox him .and i gave him something .haha .private kay .awak jangan sebok nak tahu .

when everything's gonna be okayy ,you'll be the first know what i am doing for him .haha .nak kata sweet ? oh tidak .i bukan seorang yang sweet kay .haha :D tapi ,macam manja lah juga .haha .perasan ? bia laa .tapi that's fact kay .hee .

ehemm .pesanan untuk budak itu ,awakk .please kasi respon yang cemerlang kay ? haha .tapi kan ,saya malu sangat ney .please laa .rasa taknak buka ja kalau awak dah reply .haha :D

macam tak tidur lena ja malam ney .haha .adehh ! and awak ,jangan lah cerita kat sapa sapa dulu kay ? pleasee .haha *peminat awak

clickclick > saya bukan merepek lah ,tapi saya ,errr :p



♥ Older | Newer ❥