Amirra Najihah







+
+

saya sedih ,sila lah faham saya :'(
Sunday, December 18, 2011 | 12:09 AM | 2 comment


assalamualaikum .hello guyz :) hee .comel kan photo kat atas ney .brr :| fake smile kan ? mwehehe .fake pun fake lah .asalkan smile jugak kan ? hm .nak cakap ney .aha ! tadi texting texting ,betul lah apa yang ku duga selama ney .setiamu gugur di mata ,dan kekasih ku diambil orang .hee :)

takpe kay ? saya mengalah lagi kali ney .you can do what you want .and ,i just want you to know .i'm tired to pretend to be okayy .seriously ,idk what to say .i can take care of ur heart .but you ? hm :'( please ,kalau awak nak buat saya sedih pun .sila tunggu saya mati dulu kay ? pfft

queckqueckk .saya tak tahu apa salah saya .kenapa awak mesti buat semua ney ? please la ,and sorry to say .once you hurt me .i'll pay back twice .deal right ? hm .penat lah kan kalau saya ja nak jaga hati awak ,tapi awak ? adehh .Ya Tuhan ,kuatkan saya .bercinta memang banyak dugaan .tapi sayaaaaa :<

hm ,kalau awak betul betul sayangg saya kan ,awak takkan buat saya macam ney .betul saya cakap kan ? hmm .and fyi ,sekali saya dah benci .saya akan benci .kayy ? dah lama tak membenci orang .awak nak ke ? heh .

tolong kayy ? tak suka lah benci cenci orang yang pernah melekat kat hati saya .tapi ,sumpah .sakit jiwa baca inbox perempuan tu .satu satu masalah .dari sorang sorang luahkan perasan .habis saya ? sumpah sedih ,i'm just ur toys right ? kayy .thanks .*big smile


Ya Allah ,jika dia benar untukku .dekatkan lah hatinya dengan hatiku .jika dia bukan milikku ,damaikan lah hati ku dengan ketentuanMU :')


♥ Older | Newer ❥