Amirra Najihah







+
+

smile ;')
Monday, December 12, 2011 | 10:44 PM | 0 comment

assalamualaikum ,err .taktahu nak letak title apa oh .hekk .akhir akhir ney kan ,idk what to post lah .brr :| ada banyak benda nak share ,tapi takda mood .lebih kepada main hp pule .haha :D text text text .sampai ad orang tu mengadu ,text i dekat hp dia dekat 3K .haha :D

you yang nak text kan text jela .banyak bunyi pule ye .haha :D awakk ,saya nak kita macam ney .taw ? sampai bila bila .dah lah awak ajak kahwin time umur saya 30 .haha .saya rasa ,saya dah tua dah time tu .apa kata kita kahwin esok je ? lalala~

awakk ,rindu lah .jum lah otp macam malam tadi .haha :D dah lah buli saya .jahat taw awak ney .haha :D *err ,gediknya .haha :D kbye

miss you Bulan :')



♥ Older | Newer ❥