Amirra Najihah







+
+

#2 Wordless Wednesday -Raya Cina ,Rindu :'(
Wednesday, January 18, 2012 | 12:42 PM | 0 comment

assalamualaikum ,hello peeps .hello sayang .hello sweet .hello preetier .haha .kayy ,nak story dua benda kayy .apa kena mengena dengan raya cina ? orang islam mana ada sambut pun .kan  ? haha .kayy ,ayah ajak balik kampung raya cina ney .family besar ayah kan keturunan cina .sebab tu muka i macam cina sikit .haha .kayy ,perasan .haha .

dari semalam lagi ayah tanya ,actually .i tak suka balik kampung .fyi ,dah 6 tahun tak balik segamat ,johor tu .bukan ada apa pun .haha .maaf kayy :/

and second story pulaa ,pasal rindu .siapakah yang di rindui ? boyfriend ? haha .hari hari text .otp bagai .rindu hape kebendanyaa .kayy ,sini tengokk


malas nak crop .haha .
kayy ,rindu bestfriend i dua orang tu .tengok ,diorang seru seru i kat twitter .maaf kayy ,dah jarang gila online .tak tahu nak buat apa .btw ,bila nak hang eh ? sorang kat sabah ,sorang kat perak ,sorang ada kat sini .rumah lak jauh .haha ,btw ,28 nanti akak Shahidah kawen ,kita boleh jumpa .kankan ? :p

Abby ,Shidah and yang minum air tu i :D
miss this moment .
balik dari tuition :D




♥ Older | Newer ❥