Amirra Najihah







+
+

ABCDEfawwaz .i miss you .
Tuesday, January 3, 2012 | 2:07 PM | 0 comment

assalamualaikum .hello sayangg ,hello stalker ,hello peeps .selamat tahun baru ,kayy ? 1st entry for 2012 .aww ,awesome right ? btw ,esok dah start sekolah .kesian yaa 'adik adik' yang masih bersekolah tu .kena bangun pagi esok .haha  :D

kaykayy ,dah lari tajuk dah ney .haha .aww~ kayy ,title tak menahan ,tah apa apa tah .haha .kayy ,nak story bout this status ,kat facebook tu :)

see ,dia terasa .
haha .kayy ,terkejut bila dia comment .i was like ,omg ! fawwaz ,haha XD kayy ,i miss him so much .last 2 years ,i selalu dengan you kan ? haha .i know what ,you comment sebab you terasa kann ? sebab i ja yang tumbuk perut you .haha .sakitkan ? and time tu hujan .ergghh .really really miss tat moment :'(

hey readers ,even dia just my ex scandal  ,i love him so much kay .haha :p kitorang tak couple dulu pun ,sebab ada sebab sebab tertentu .kitorang ja tahu kayy ? haa ,btw .dia kerja oh lepas habis spm hari tu .and dia cakap ,akhir bulan satu nanti .1st gaji dia .and kitorang akan tengok movie ,

haa .cool right ? queck queck .btw ,malam tadi dia text i oh .but around 2AM .haha .sorry ,sudah tidur .then text lah pagi tadi .kayy ,gatal you sama macam dulu .haha :p nanti kita jumpa tempat biasa kayy ,and please  belanja i apa yang i nak .lalala~

muchlove-Myraa :)


♥ Older | Newer ❥