Amirra Najihah







+
+

fact about me // i'm waster
Monday, January 30, 2012 | 2:57 PM | 0 comment


assalamualaikum .hello peeps .sorry ,ini entry pasal semalam .just semalam penat ja ,so malas nak online .haha .kayy ,semalam hangout timesquare and bukit bintang .fuhh .dalam sebulan ney ,tak tahu berapa kali dah pergi situ .haha .kayy ,please la .seriously .i can't have more money .ada ja nak beli .

haha .semalam pergi romp beli baju ,pergi fos beli baju ,then beli kasut .haha .nasib baik pergi dengan ibu and adik ,sebab ibu pun join shopping .haha then ibu beli handbag .and ibu cakap itu handbag paling mahal ibu pernah beli .haha .yela ,berapa ratus handbag tu .tapi lawa ohh .

haha .then nak main kat theme park tu .kayy ,pergi ah .3 orang ,seratus lebih kot .haha .lagipun public holiday kan .and banyak foreigner oh .lagi lagi orang arab .kayy ,1st main space attack .haha .ingat macam kat genting tu je .macam pirate ship ,pirate ship ke ? haha .tak tahu lah .tapi mula mula space attack tu start memang macam kat genting tu ,tapi bila dah lama lama .pusing pusing .haha .adehh .memang mengucap tak habis lah time tu .takut gila jatuh .

haha .lawak kayy ? pleasee lah .but ,if  pergi lagi .nak lagi naik .sebab dah bayar kan ? haha .and yang macam wavy tu best .haha .siap naik 2 kali kott .sampai getah rambut pun tercabut .but yang 2nd tu lagi laju .haha .rolloe coster tak main dengan dna mixer .haha .dah tutup .

haha .nanti nak main dengan Abg Handsome ah .haha .haritu Abg Handsome pergi ,dia main semua .haha .kayy ,nak bagi tahu .berapa ratus duit habis sebab beli macam macam .haha .boros ? oh .thanks :p





♥ Older | Newer ❥