Amirra Najihah







+
+

Hello Love :)
Friday, January 13, 2012 | 9:24 AM | 0 comment

assalamualaikum .selamat pagi ,kayy .penat semalam tak hilang lagi .brr :/ rupanya susah juga nak amek lesen kan ? haha >.< macam nak ngorat lelaki susahnya .haha .kayy ,merepek .ehem ehemm .nak tahu tak ? saya kan ,dah ada boyfriend .haha .aww .couple semalam oh .haha .tapi ,malas dah nak tunjuk identiti boyfriend i tu .nanti orang rampas lagi .haha .

kayy ,dia suruh gelarkan dia Abg Handsome ja .haha .and i takkan letak photo dia dekat blog ,i takkan buat relay dengan dia kat facebook .nanti ada ja yang menggatal .kan kan ?  terasa ? ohh .haha .kayy ,tak sangka yang kita akan couple .hee .macam tak percaya kan ? haha .you boleh buat apa you suka kayy sayang .i dah bagi tahu satu ja yang i tak suka kan ? so jangan buat .

iloveyou .imissyou .ineedyou .iadoreyou .iwantyou .kayy ,only you :D


p/s : kalau aku dah taknak dekat kau .please ,kau tak payah nak fitnah aku .nak jaja cerita buruk pasal aku .kayy ? last words ,kau boleh blah dari hidup aku .and aku takkan pernah kenal kau lagi .thanks


♥ Older | Newer ❥