Amirra Najihah







+
+

new life ,happy ! sure ?
Thursday, January 19, 2012 | 3:43 PM | 1 comment

assalamualaikum .selamat petang .kayy 3.35 PM .bosan duduk rumah ,rutin harian sama ja .haha .makan ,online ,tidur .blablabla .haha :D kayy ,apa yang new life ? apa tu apaa ? haha .jangan jadi sakai lah kan .haha ,new life ke ? err ._. newlife lah .boyfriend kan dah ada .haha .eh ,peliknya ,sebab last year .awal awal tahun .takda pakwe .haha

kayy ,seriously ,i'm super duper happy with my Abg Handsome .mwehehe .nak tahu kenapa ? haha .dia tak buat apa yang i tak suka .dia tak layan perempuan ,macam boyfriend dulu .haha .dia tak panggil 'sayangg' kat perempuan lain .haha p

aww ,shoo cool bila bukak inbox fb dia .oyeahh ! macam ney baru best .you boleh kawan dengan sapa pun you nak ,but pleasee .i'm the special ryte ? kayy ,thanks .hee .tahu tak ,dia tak pernah buat i nanges lagi .haha .aumm~ boleh tak nak otp setiap minggu ? :p

minggu lepas you dah buat shupershaver kan ? 2 jam lebih oh .haha .sabtu ney i kayy ? i nak buli you pulaa .haha .btw ,suara you garau .takut :'( haha .kayy ,tak payah nak sembang lebih .i miss you :'( T.T


♥ Older | Newer ❥