Amirra Najihah







+
+

sakit tak habis habis .
Friday, January 20, 2012 | 1:44 PM | 0 comment

assalamualaikum .smile smile :) hello ,kayy .idk why ,start malam tadi mata kiri ney sakit .berair je tak habis ,sepet sebelah ,rasa berat nak bukak mata .memang pedih lah nak pejam ,bila dah pejam nak bukak rasa nak mati pun ada .watta hell is this ? hurghh -.-' malas nak cakap kat ayah .sebab nanti kena perfi klinik .

err .tahukah anda ? kalau dah habis sekolah ,kena bayar taw .office ibu dah tak cover .kalau masuk U ,baru pm care cover balik .and haritu ibu lupa updated no ic adik kat pm care .time satu family demam tu ,so ,kena bayar rm 50++ seorang mkayy ,sangat mahal .haha .tulahh ,dah biasa free .bila sakit ja office ibu cover ,time i operation tu pun office cover .ney bila tak cover ,rasa macam apa je -.-'

so ,malas ah .bia jelaa kan .and sebab sakit mata tu lah gaduh dengan Abg Handsome tu .memang rasa nak mati pun ada .sebab biji mata ney rasa nak tercabut tahu ? air mata belah kiri keluar je .pastu mata kiri merah .dah lah adik rosakkan housing hp ,cb :3 memang takda mood lah kan ? so ,reply text pendek pendek ja .then dia marah ,kayy fine .takbagi text 30 hari kan ? lebih dari tu pun i boleh buat .kayy ?

awak tak faham kita kan ? takpe ,itu awak nak .tak boleh nak cakap apa kan ? btw ,aku tak tidur dari malam tadi .kdamn -..-


♥ Older | Newer ❥