Amirra Najihah







+
+

sayang lah .nak ke ?
Sunday, January 8, 2012 | 11:52 PM | 0 comment

assalamualaikum .hello peeps .hello sayang .hello honey .hee .straight to the point ,malas nak mererpek repek .not in mood kay .hey you ,pergi mati boleh ? :/ ehemm .kayy ,title tah apa apa tah .actually ,i demam .sila jangan carik pasal .please kay ? kang free makian pulaa .

haa .kayy ,apa lah yang sayangg sangat tu .hee .left sidebar kayy .new photo .aww .actually i nak potong rambut ,but sayangg giloss .rambut dah lah mahal .haha .kayy ,taktak .rambut i sangat lah susah nak panjang .bila dah sampai pinggang tu ,rasa macam .omg ,my hairr ,shooo pretty .

haha .merepek ja .haha .i just nak buat remos ja .rambut depan tu ,ala ala barbiedoy .haha .dah lama takda rambut depan .dah setahun takda rambut depan rasa macam cool tahu ? hmm .tadi lepas mandi dah sikat sikat dah .tengok ,style macam mana nak potong .tapi ..

sayangg tahu nak potongg ,bukan senang die nak panjang dan beralun macam tu .haha ,adehh :/ tapi nak rambut depan ,tapi nanti nak tunggu dia panjang ,gila berzaman .hmm .macam manaaaa ? :'(

flash over the rainbow .haha .buruk ? tahu dahh :'(
haha :p




♥ Older | Newer ❥