Amirra Najihah







+
+

Tagging .11 people :)
Saturday, January 7, 2012 | 12:27 PM | 2 comment

assalamualaikumm ,kayy .entry bout tag tag .and ,i telah di tag oleh Ummi :) thanks kayy .and yang kena tag tu ,please follow the rules kay babe :)


1 . you must post this rules in your entry.

2 . each person must post about themselves in their jurnal.

3 . answer the question than tagger set for you in their post. And create eleven new questions for new people you tagged to answer.

4 . you have to choose eleven people to tag link them on the post.

5 . go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.

6 . NO TAG BACK !

7 . no stuff in tagging section ''YOU ARE TAGGED IF YOU READING THIS''.

8 . " YOU ARE LEGITIMATELY'' -a.k.a REALY , TRUST , WITH ALL HONEST- have tag eleven people.

and 11 thing bout me you guys should know kayy :)
1. my name is Nur Amirra Najihah Othman .Myra fer short 
2. 8teen years old .muda lagikan ? :)
3. tanam anggur ja di rumah .haha *menganggur
4. single ,and love it
5. really really damn hate bf snatcher 
6. imma cry baby *auchh
7. suka baca novel
8. kalau bercakap ,susah dah nak berhenti 
9. pemalu *fact kayy .haha
10. suka dengar lagu sedih .haha .layan perasaan
11. seorang yang garang .kawan kawan pun takut -.-'

soalan dari Ummi :)

1 .ada boyfiee / girlfiee ?
single kayy :)
2. sayangs tak kat boyfiee /girlfiee ?
kalau dah single ,nak sayang boyy mana ? haha :p
3.macam mana life korang tahun baru nieh ?
alhamdulillah .elok adanya :)
4.apa korang buat if ex boyfiee /girlfiee korang marah-2 korang ?
ex i baik kayy .i yang marah dia ada lah .haha :p
5.kau boyfiiee/girlfiee korang curang , apa korang akan buat ?
haha .break off .and double middle finger for you bie :)
6.korang kuat merajuk tak ?
ofcourse .gegel kan ? haha :D
7.korang setia tak ?
fer sure ,curang tu tahi kay ? :)
8.korang rasa hidup berteman ni best tak ?
best lah juga .semuanya kongsi bersama .haha :p
9.teringin tak nak belajar cakap cina ?
tak teringin ,sebab i dah memang berdarah cina >.<
10.kalau diberi peluang untuk hang out dengan kite , korang nak tak ? :D
haha .i segan lah .aww
11. apa komen korang tentang blog kite nieh ?
simple ,nice :)
my question for you guys .
1 .apa nama manja korang dekat rumah ?
2 .azam tahun lepas tercapai tak ? haha :p
3 .berblogging sejak tahun bila ?
4 .cerewet tak kalau memilih pasangan ? 
5 .pada pendapat korang ,lelaki atau perempuan yang selalu curang ? 
6 .handphone adalah nyawa .right ?
7 .saya nampak sombong tak ?
8 .kawan or kekasih yang paling penting ?
9 .hidup terasa lebih bermakna tak bila umur makin meningkat ?
10 .social networking mana paling best ?
11 .comment please bout my blog .jujur pleaseeee :)

TAG :) Ilya  ,Izzati ,Ckin ,Zafirah ,Fira ,Ika ,Wafa ,adik Syahira  ,Zharif ,Kyna ,Dayz


♥ Older | Newer ❥