Amirra Najihah







+
+

Tailong .
Tuesday, January 17, 2012 | 12:18 PM | 0 comment

assalamualaikum .ehem ehem .kayy ,perut dah okayy .just masuk angin ja .time check tu ,doctor check paru paru ,nadi ,perut blablabla .okayy ,memandangkan i takut nak kena suntik ,so .doctor takda ah bagi .haha .saket tahu ? tsktsktsk :/

kayy ,back to the title .apakah itu Tailong ? Tailong Tailong Tailong .haha .kayy ,jangan merepek lah gemukkk >.< Tailong ney membe facebook i .haha .dia kan ,suruh letak nama dia kat blog i ney .haha .takpe lah .lagipun i tak pernah updated pasal dia .haha :D

kayy ,nama dia takleh bagi tahu .dah tua dah .22 tahun dah .stay bangi .duduk tanam anggur kat rumah .haha .kayy ,dia baik oh .even dia pakai acc fake kat facebook tu .tapi syiok ah chat dengan dia .haha .macam dah kenal lama ja .

haha .dia ada suka nama Himawari ,so .kalau panggil dia Himawari pun okay gak ,haha .sebab dia suka nama tu kan .lagipun Himawari tu nama adik sinchan .kayy ,dah tua tua pun layan sinchan .haha .kayy ,jahat kan ? kutuk kutuk lak .Himawarii ,sorry ! :D

haha .tak panggil saya awak ,aku kau .kita kamu i you .blablabla .just panggil gua lu ja .haha .cool kan ? rasa gengster ja .haha :D merepek tak ? :p

lalala~ ney ,meh baca meh .apa yang dia text i .haha .siap print screen lagi .batak ,so ?

tengah tengah tu text dia kayy ,and ada typo sikit ,haha :D

haha .cool kan ? haha .kbye :D


♥ Older | Newer ❥