Amirra Najihah







+
+

Gaji Untuk Ayah .Really ?
Saturday, January 14, 2012 | 12:20 PM | 0 comment

assalamualaikum .hello peeps .hee .new look ryte ? haha .adalah sikit-2 ja tukar .tak banyak ,tapi paling ketara .shoutbox kan ? haha saja tukar shoutbox .rasanya lebih cool pakai yang baru ney .hee .okayhh ,back to the title .sekarang nak tunggu Lesen keluar ja ,lepastu nak kerja .err .kerja apakah ?

tapi yang pasti ,kalau dah kerja nanti .1st gaji ,nak bayar balik duit ayah .duit yang ayah bayar untuk i amek class memandu .seriously ,banyak sangat dah duit ayah keluar .brr :/ dah lah ayah baru bagi handphone samsung .then tak lama lagi nak pakai brecess .lepastu belajar kereta .perghh .semua duit habis kat i ja .adik adik ? err -,-'

kayy .betul-2 .kali ney nak bayar balik duit ayah first gaji nanti .tapi untuk driving school jela .haha .takpe kan ? asalkan ada niat .ingat murah ka ? nak sampai 1K taw .hikhok .kayy ,ayah oh ayah .ii suprise kayy untuk balas jasa ayah .ayah baik sangat .hee :DD



♥ Older | Newer ❥