Amirra Najihah







+
+

thanks for the HEART :)
Thursday, January 5, 2012 | 11:23 AM | 0 comment

assalamualaikum ,hello peeps .hello readers ,hello stalker .sorry kay ,i dah jarang gila gila nak tulis blog .idk why ,and facebook pun dah jarang bukak .aha ! kalau time sch dulu .pantang nampak lappy ,nak online ja rasa .tapi bila dah tak sekolah ney ,rasa nak pergi sekolah XD rindu sekolahh .

hee .kayy ,back to the title .Nik ,thanks alot kayy .and sorry if i'm hurt you .seriously ,i can't accept you as my  love again .better kita macam ney ja kayy ? i didn't hurt you ,and you also don't hurt me .the best way right ? kita memang takda title couple tapi kita still sama macam dulu .kan :) we love each other ,we care ,we smile :)

kayy ,itu pun da cukup .jujur .daripada you sakitkan hati i macam dulu .so ,this is the best way kayy .kita just title kawan ja kayy ? takda masalah kan ? gaduh pun tak kan ? so ,bagus kan ? hee .i akan stay dengan you selagi you takda awek ,bila you dah ada girl ,i akan pergi kay .itu ja syaratnya :)

and btw ,thanks for this photo .love it :)

thanks kayy ,and sorry tak balas balik  :)


♥ Older | Newer ❥