Amirra Najihah







+
+

tipu kan ?
Tuesday, January 31, 2012 | 1:25 AM | 0 comment

1.20 AM .kayy ,dari mengantuk pukul 11 tadi ,sampai sekarang tak boleh tido pulak .tak payah nak moody sangat lah kan wahai Abg Handsome .hehh ,cakap nak tido ,tapi online je .err apakah ? please lah .cakap je pun pasal laki tu .tak layan mana pun .jealous ? kayy ,love it .

btw ,esok dah tak payah nak super saver sangat lah kan ? angin a.m.i.r.r.a..n.a.j.i.h.a.h tak fikir lak .hee .takpe ,tak kisah ,kalau taknak super saver pun ,tak payah lah cakap nak tido bagai .tipu dosa kayy ? hehh .malas nak fikir ,sebab malas nak panjang panjang kan ? nanti gadoh pulak .kayy ,beralah .diam lah myra .bye -.-''


♥ Older | Newer ❥