Amirra Najihah







+
+

aku berubah ?
Wednesday, February 15, 2012 | 9:33 PM | 0 comment

assalamualaikum .hello peeps :) kayy ,seriously ,not in mood .aku berubah ke ? err .please lah .aku rasa aku sama je .tapi aku rasa kau macam dah jauh dari aku .dari hari isnin lagi aku boleh kira berapa banyak text kau .semalam pun sama .and malam ney pun kita gaduh lagi .watta hell is this ?

penat lah weyh .kayy ? apa salah aku ? aku taktahu kenapa dengan aku .kayy ,sumpah aku cakap aku rindu kau .petang tadi kau call aku .kan ? *terkejut .and big claps .elok ja kan .tapi aku taktahu kenapa sakit aku malam ney datang balik .and thanks for the text kay ? suka gila .

and ini baru first time aku nanges .sumpah aku cakap ,yang berubah tu kau .bukan aku .kayy ? and fyi ,err .takda apa lah .malas nak cakap :( #adakah aku tak di perlukan lagi ? aku boleh pergi jauh jauh .kayy ? bulan tiga nanti kalau aku jadi pergi ,aku harap aku mati kat sana .kbye :')

Abang Handsome ,iloveyousomuch *bigsmile :D


♥ Older | Newer ❥