Amirra Najihah







+
+

be yourself baby .
Thursday, February 9, 2012 | 9:50 PM | 0 comment

assalamualaikum .and hello peeps .kayy actually .taktahu macam mana nak mula lahh .err ,pleasee kayy ? dah penat berkorban .since last year lagi .penat lah nak jaga hati semua orang .and ,bukan senang nak jaga hati semua orang .susah tahu ? mesti salah soraang akan sakit hati .tapi sakit hati i sapa tahu ? -.-'

err .sebenarnya kan .i dah tahu yang EX Abg Handsome tu still sayangg Abg Handsome oh .tapi dah  lama pun kan break .and perempuan tu cantik oh .pakai tudung lagi .baca wall facebook Abg Handsome pun tahu yang EX dia still hoping .

but ,he's mine .sholud i let him go ? erghh .so sad .tapi kesian pulak dekat perempuan tu .tapi ,kesian lagi diri i sebagai awek dia .hmm .malas nak cakap lah .that girl just her EX .kan kan ? and i know ,Abg Handsome loves me more .and he told me everyday .lalala~

sayangg ,i never let you go .you're mine .and i'm yours selagi kita ditakdirkan bersama .cehh :p


♥ Older | Newer ❥