Amirra Najihah







+
+

fact bout ayah :/
Friday, February 17, 2012 | 7:57 PM | 0 comment

assalamualaikum .hello babes .kayy ,sepatutnya ney cerita semalam .haha .kayy ,memandangkan jpj test around the corner .so ,ayah suruh bawak kereta yang tersadai kat rumah tu .ayah tak bagi bawak kereta dia oh .haha .kayy ,tolong lah .kalau ayah yang jadi instructor tu ,mahu mati semua student -.-'

ayah kuat marah lah .brr :/ i tahu lah bila nak berhenti kan .bila nak tu bila nak ney .ayah pulak membebel .nervous jadinyaa .cuba jadi macam cikgu yang selalu ajar tu ,relax je .takda ah serabut otak nak fokus .adehh -.-' ayah pulak ,marah je .hmm .kesian gua .haha .takut lahh nak bawak kalau ayah marah je keje .

btw ,ayah cakap .darah tinggi ayah naik layan kerenah i .haha .adehh ,nak buat macam mana .ayah tu yang gelabah .i relax ja .haha .myb ayah takut kemalangan excident kot .haha :p adehh .ayah cakap ayah taknak bagi i bawak dah .err -.-' macam nak dating kalau takda transport .haha .kbyee *penat :p


♥ Older | Newer ❥