Amirra Najihah







+
+

freebies blogskin
Wednesday, February 1, 2012 | 3:27 AM | 2 comment

assalamualaikum .aww aww .happy happy .haha .kayy ,i dah pandai buat blogskin sendiri .based on tuto kayy .haha .finally ,pandai gak buat .sebelum ney jealous gila dengan orang yang pandai buat blog skin .haha .kayy ,saja nak tunjuk .

err .buruk ? tahu dah .btw ,ini second time buat .myb lepas ney boleh lagi perfect kan kan ? practise make perfect .btw ,kalau ada sapa sapa yang amek ,sila comment kayy .i'l hit you back .hee .kalau rasa tak cantik ,tak suka ,angkat kaki kay ? :p

like my skin ,just header lain je .code disini :)

2nd skin ,3.00AM baru siap .haha .penat .
code disini :)
btw ,Abg Handsome ,sorry .sayangg awak tak sihat sebenarnya ney .tu yang tak reply text ,tak pickup call .soryy .tidur awal tadi :')


♥ Older | Newer ❥