Amirra Najihah







+
+

finally ! i got it :)
Thursday, February 23, 2012 | 9:53 AM | 0 comment

assalamualaikum :') hello peeps .aumm ! haha .happy sangat sangat .haha .kayy ,tapi penat gak .brr .semalam ingat nak keluar dengan ibu lepas office hour .ibu takut tak sempat sampai kepong .so ibu suruh pergi office ibu .alahaii .i dah lah takut .bahaya taw bawak duit banyak banyak .jalan sorang sorang pulak tu .haha :p then ayah call ,ayah ajak pergi hospital selayang .nak check balik tarikh checkup tu .sebab card i dah hilang .haha .penat lah ulang alik hospital .since 2006 -.-'

dah lah ramai orang .blablablaa .then mintak card baru .fuhh ,appoiment dengan doctor 8 march .haha .7 march  birthday ayah .haha .kayy ,then ayah hantar adik pergi koko .lepastu ayah tolong hantar i kat office ibu .awal gak sampai .3.30 .haha .ibu habis kerja 5.15 kot .haha .nasib baik lah i bawak novel .kalau tak ,,taktahu nak buat ape taw .grr :/ haha ..segan jumpa kawan kawan ibu .yang penting ,pakcik botak i tu ada .haha :p

err .btw ,haha .lupa lak nak cerita .otw to bangsar ,ayah membebel je .alahaii .ayah suruh fikir nak sambung study ape .brr :/ akak sambung interpernelship .haha .macam tu ke eja ? yang pasti bunyi dia macam tu .haha .then ayah kasi cadangan ,suruh i jadi nurse .mygod -.-' anak ayah minat maths taw ? bukan minat science semua tu .and nanti ,mau mati patient patient yang ada kat Pusrawi tu -.-' haha .malas nak cerita dah .

haha .semalam pergi bukit bintang act lepas ibu habis kerja .i beli blackberry .haha *evils laugh .haha .i kuno ? oh ,so what ? rezeki i baru ada .haha .i beli curve 8520 .dulu ingat nak beli bold 4 .tapi minggu lepas ibu beli bold 4 .haha *heartbroken .then semalam tengok lah bold 5 *melting .tapi mahal sangat rm1600 .haha .so ,i just belu curve 8520 .mahal lah jugak jadinya .sebab i beli memorycard 8gb .haha .apa nak simpan tah :p

then text lah my sista .hasut dia ,suruh dia pakai  blackberry gak .bia gegel dalam family semua pakai blackberry .haha :p kayy ,tu je nak cerita :p



♥ Older | Newer ❥