Amirra Najihah







+
+

kerja baru ! :D
Wednesday, February 22, 2012 | 10:31 AM | 2 comment

assalamualaikum .hello babes :D kayy ,nak cerita pasal kerja lah .tapi kenapa letak photo novel ? haha .kayy .duduk rumah takbuat apa pun .habiskan masa dengan baca novel . ,ini lah kerja baru i .haha *taklawakpun -.-' ayah kan tak bagi i kerja .tah kenapa tah .so ,setiap kali pergi kedai buku .nak beli  buku adik ,i mesti ikut .haha .okayy ,ini koleksi untuk bulan ney .haha :p yang sejuta nafas cinta dengan merdu  lirik kasih .baru je beli semalam .yang lagi tiga tu beli ahad lepas .

haha .kayy ,dekat almari i tu ,boleh jadi pusat sumber dah .haha :D kayy ,semua novel jiwang karat oh .haha .kesah ? dah minat ,nak buat macam mana kan ? :p haha .kayy ,sekarang i tengah baca sayang 3 dalam 1 tu .not bad gak lah .pasal percintaan .haha *romantik .aww .haha :p semalam baru je habis baca maafkan abang tu .alahaii ,sumpaj sweet ,part surat cinta tu .ayat tangkap leleh .adalah nanges siket .haha 

tapi yang sehangat asmara tu lagi sedih .haha .tapi tak puas lah baca .cuba lah panjang panjang kan lagi cerita tu .haha .tolonglah ,i nak boyfriend yang dalam semua novel boleh ? semua hero dia buat i melting .haha .serious cair .takboleh nak beku dah .haha .kayy .tu je nak cerita :p


♥ Older | Newer ❥