Amirra Najihah







+
+

pasrah :/
Friday, February 24, 2012 | 11:26 PM | 0 comment

assalamualaikum :) hurghh .sumpah not in mood .btw ,tadi ada test jpj .hurghh .dupdapdupdap .okayy ,you can do it myra .bukit ,parking ,tiga penjuru semua okay .then nak tunggu turn untuk on the road hampehh .so ,bbm lah dengan ibu .ibu suruh relax bagai .tapikan ,i gagal oh .haha .please lah ,i tak suka pegawai jpj tu .dah lah pandang i macam harimau lapar -.-'

garang tahu ? lagipun i nervous gila mangkuk hayun .haha .dia pulak bukak lagu jiwang dalam kereta tu .siap nyanyi lagi .btw ,air mata dah bergenang dah tadi .haha .please lah ,i dah taknak tengok muka muka pegawai tu buat kali kedua ,tapi ,kena jugak .myb jumaat depan test untuk on the road ,puan ke cik ? Faridatul Akma ,saya .Nur Amirra Najihah tak suka awakkkk ! sebab awak marah marah saya :(

then call ayah ,ayah membebel .grr .haha .so ? malas nak fikir lah .mampus kau .haha .then main baby baru i tu .haha .pukul 1 lebih baru balik .otw tu hujan .and i baru habis baca novel .and terlupa pulak yang i duduk sebelah Yong .handsome gakk .22 tahun .haha .dengan tak sengajanya ,tertidur kat bahu dia .watta .haha .malu weyh :/ hujan lebat .aircond lagi sejuk .amekk ,terlentok terus .

haha .sape Yong ? dia lah budak lelaki cina yang belanja i air time buat QTI .dia baik ohh .rambut perang .aww .haha .kayy ,malas nak cerita panjang lebar .i'm shooo tired :p


♥ Older | Newer ❥