Amirra Najihah







+
+

please stay away from him .
Friday, February 3, 2012 | 11:08 AM | 0 comment

assalamualaikum .hello babes .kayy ,actually ney entry semalam .just takda masa ja nak post semalam .sebab semalam 1st day belajar bawak kereta .dekat manjalara .haha .2 jam belajar .kayy .manual susah ,and kaki lenguh .haha .sebab dulu bawak kereta ibu ,auto ,tekan minyak ja .ney nak tukar gear bagai .haha :p

tapi okayy gak .dari manjalara nak balik rumah ,i yang drive kay .haha .dah lah jem time tu ,takut ,kereta ada ,bas ada .lori pun ada .haha .confident kuat ,semua boleh .eh eh ,dah lari tajuk .kayy ,back to the title .please stay away from him if you don't want to die young .

please lah ,i dah malas nak gaduh .cukup lah gaduh pasal last year .you tu kecik lagi kayy ? baru form two ,tak payah nak biadap sangat kayy ? and tak payah nak sekolah kan i sangat .taw ? sebab i dah habis sekolah .you ? pmr pun belum .and please ,jangan nak nasihat kan i sangat .i tahu you tu alim .(yeke ?) baik sangat kan ? sampai nak judge i .

tapi kalau baik ,takkan kutuk orang lain dekat status .haha .kayy ,soo lawak .and pity you 'adik' .and please be matured ,even baru form two .fikiran kasi matang sikit woo .boleh kan ? jangan nak cari kebencian sangat .and ,fyi .i sound you pun sebab Abg Handsome a.k.a papa i yang suruh .papa ke ? haha .and please ,i tak suka you selalu inbox Abg Handsome i tu .

lalala~ i think ,i wanna block you on Abg Handsome's fb .haha .problem ? you mad ? godaii pleasee .but ,i percaya dekat Abg Handsome i .i tahu dia sayang i .and dia takkan curang ,and you b*tch ,get a life kayy ? and i warn you ,don't ever break my relationshipp or i give you relationshit .deal ryte ? once you hurt me ,i'll pay back twice .

p/s : kenapa tiap tiap tahun budak form 2 ja jadi orang ketiga ? time dengan Fawwaz pun ,err ,last year pun sama .lifeless .kayy ? :)



♥ Older | Newer ❥