Amirra Najihah







+
+

sakitnya .omegott
Wednesday, February 1, 2012 | 10:54 PM | 0 comment

assalamualaikum .hello peeps .aww aww.taktahu kenapa ,i suka sangat tukar skin .haha .problemm ? :p kayy ,go back to the title kayy .sakit sakit .apa yang sakit .haha .tadi pergi format phone ibu rosak ,then jalan jalan kat mall tu ,then nampak orang tindik telinga .so ,cakap dengan ibu ,nak tindik .sebab belah kiri punya lubang dah tutup .

kayy ,then tindik lah sebelah .omegott ! sakitnya ,menjerit sikit ja .haha .adehh ,sakit woo .last tindik pun masa kanak kanak ribena dulu .haha .actually ,sebelah ney memang problem sikit .haha .kayy ,until now stil rasa kebas ,still rasa sakit ,and still bengkak .

err .seminggu tak boleh makan seafood ,and telur .adehh ,tak boleh hidup tanpa seafood even elergi seafood .haha .adehh .wanna die .lalala~

haha .btw ,syioknya dapat sound minah tu .suka suka hati ja nak control Abg Handsome i tu .get a life please mangkuk jamban ? :p


♥ Older | Newer ❥