Amirra Najihah







+
+

stalker ? haha .godaii .
Sunday, February 26, 2012 | 9:43 PM | 0 comment

assalamualaikum .fuhh .berapi otak .sampai dah hangus dah pun .kayy ,saje je nak printscreen .sebab i baru je download kat bb i .try lah ,nak show off sikit .brr :/ please kayy ? tolong jangan cari pasal dengan aku lagi boleh ? kau takpayah nak sembang lebih lebih lah kan .tolong jangan buat aku naik darah .makin menyampah dah .sumpah takfaham .manusia ape tah .suka jaga tepi kain orang lain .

sembang pasal balak aku lah .kan ? tapi sapa balak aku ? kau pun tak tahu kan .and now ,photo kat atas tu .conversation tu ,kalau kau baca kau mesti tahu sapa kan ? and fyi ,hari ini .rahsia tu dah terbongkar .semua sebab kau .mangkuk ! menyibuk personal life aku apahal ? kayy fine .abang handsome tu ex aku .and dia nik muhammad danie .puas hati kau kan ? 

perangai tolong jangan macam haram sangat taw ? cukup lah sekali je kau buat aku sakit hati dulu .and sakit tu sampai sekarang terasa taw ? you're bf snatcher right  ? please stay away from me .takpayah nak jadi kan aku sebagai bahan sembang kau .buang masa je .aku life aku ,and kau pergi mati dengan life kau .and fyi ,sebab kau aku gaduh dengan dia .two middal fingga kayy ? chow *panas betul -...-


♥ Older | Newer ❥