Amirra Najihah







+
+

tipu sunat .tipu kebaikan
Wednesday, February 8, 2012 | 9:29 PM | 0 comment

assalamualaikum .hello peeps .ehemm ,kayy ,tadi ada class driving .seperti biasa ,susah .haha .malas nak cerita pun .not in mood .kena marah ja .malas rasanya nak amek lesen .haha :D kayy ,back o the title .tipu tipu tipu .tipu tak bagus kan ? but ,i tak pernah tipu Abg Handsome i pun .

i just nak story pasal facebook ja .kan i pakai facebook baru .so tadi dah approve dah ramai ramai orang yang add tu .so ,ramai yang post dekat wall tu .and berkenalan lah .haha .then comment comment comment .dah habis comment ,inbox pulak .

haha .Abg Handsome ja tahu i macam mana .i kan awek dia .ececehh .act ,i jenis tak melayan .sebab tu dulu mulu mula kenal Abg Handsome ,dia cakap i sombong .haha .kesah ? tapi i memang tak suka lah .seriously :) i'm not that typical of girl .

haha .sebab mamat tu sama baya dengan Abg Handsome ,mintak no i .so ,i terpaksa lah tipu that guy ,i said i'm using Digi .i memang tak suka lah orang mintak no ney .haha .bajet ? so what .haha .tapi Abg Handsome dah goda i .so ,terpaksa bagi .haha .kalau  tak macam mana nak contat  kan ? :p 

and ,fyi .i was do the second account coz account lama terlalu famous .haha .inbox banyak kott .sampai Abg Handsome pun cakap taklarat nak baca .haha .and sebab first account tu jugak dia banyak jealous .and sebab first account tu jugak ,i nak elakkan dari dua orang mamat tu ,haha ,kayy .THEEND :D

sayangg ,topup lah cepat .i miss you so bad :(


♥ Older | Newer ❥