Amirra Najihah







+
+

wanna die :/
Saturday, February 18, 2012 | 4:48 PM | 0 comment

assalamualaikum :D  ahh .home sweet home .sumpah penat .630am ,4pm baru balik .jauh actually tempat QTI tu .kan i nak amek lesen .err .rasa taknak amek pun ada dah skang ney .takut pun ada .haha .hari pertama bangun awal ,2012 .pukul 5 dah mandi .haha .baru tidur kul 2 lebih ,pukul 5 dah bangun .memang sakit gila lah mata .haha .ingat nak tidur awal .tapi abg handsome nak buat supersaver .

so ,diam jela kan .bia je die buat .sebab time die ada class ,i selalu ajak buat supersaver .haha .kayy ,rindu suara dia ohh .dah lah dia selalu nyanyikan lagu time otp .haha .so sweet .tapi malam tadi dia carik pasal oh .saja nak test market eh .haha .buat buat marah kan .haha .kan i dah merajuk ,pujuk punya pujuk pun takjalan kan  ? padan muka .tapi kan sayangg ,syiok gak oh .macam merayu - rayu .haha *big smile :p

btw ,abg pegawai tadi macho bhaii .cakap lembut ja *melting ,haha .muka ganas ,tapi dalam hati ada taman  oh .haha :p tapi takleh lawan abg handsome i .abg handsome tetap di hati .ahah :p


♥ Older | Newer ❥