Amirra Najihah







+
+

Alhmadulillah ,syukur :)
Friday, March 16, 2012 | 8:49 PM | 0 comment

failed failed failed .haha .photo hanya hiasan je .alhamdulillah ,test kali ketiga ney .i lulus .omg omg ! abg jpj tu handsome .sumpah taktipu .act ,takut gak lah bila nak bawak dia jalan-jalan .haha .tapi dia baik je ,takda ah macam pegawai lepas .garang nak mampus .brr :/

guys ! guess what ,ayah siap datang tempat test lagi kot .haha .act ,nak suruh ayah amek je .sebab kalau balik naik van tu ,alamatnya .lambat lah sampai rumah .so ayah datang .acah acah nak bagi semangat lah kan .haha .alhamdulillah ,lulus weyh .haha .abg jpj baik ,semua dia ingatkan :D

dapat 17/20 .haha .3 markah hilang ohh .haha .kesah ? asalkan lulus .haha .btw ,rasa macam dah jatuh cinta je dengan Abg Akhiruddin tu .haha .otw bawak abg jpj tu jalan jalan .gelak gelak je .haha .satu benda dia bawak lawak .tapi secret ohh .haha :p

lepas dah hantar dia balik ,terus cakap kat dia .terima kasih tuan terima kasih .haha .dia pulak cakap ,Myra kena belanja saya ice cream .haha .ya Allah ,boyish .*melting what .haha .geramnya dengan dia tu .dah lah handsome .haha *ohh ,gatal :D

lastly ,masuk bilik jpj dengan dia .alahaii .rasa nak pensan je duduk depan pegawai besar yang nak cop tu .abg jpj tu cerita pasal ice cream .segan lah -.- pheww .gelak gelak .ice cream 25 sen .haha .sampai mati tak boleh lupa .haha .gedik ? so what ? :p now,nak tunggu P je .heww :)


♥ Older | Newer ❥