Amirra Najihah







+
+

countdown :/
Sunday, March 18, 2012 | 11:25 PM | 4 comment

assalamualaikum .countdown time :) ya Allah .semakin hari semakin datang waktu tu .hari yang ditunggu tunggukan oleh spm candidates 2011 .ya Allah .hari rabu ney .21/3/2012 result spm keluar .aku mohon padamu yaAllah ,kau berikanlah kami semua keputusan yang baik .yang dapat membuat parents kami tersenyum ,tapi ,kalau kurang berjaya .aku redha dengan ketentuanmu ya Allah .

aku bermohon padaMu .hanya padaMu aku meminta ,permudahkanlah segala urusan pada hari 21/3.2012 nanti ya Allah .moga ada berita gembira buatku ,dan juga buat bonda ku :)

to ibu Syerin and Ayah Othman :
ibu ,ayah .first of all ,thanks sebab dah besarkan La dengan sempurna .terima kasih atas segala didikan dan tunjuk ajar .ibu ,ayah .hari rabu nanti ,keputusan spm keluar .La harap ,ibu dengan ayah dapat terima dengan hati yang ikhlas ,dengan apa jua keputusan tu nanti .La dah buat ,and itu je yang La mampu .La harap ,keputusan tu nanti dapat menggembirakan ibu dengan ayah .

tapi ,La minta maaf sangat sangat .kalau ada keputusan yang buat ayah dengan ibu kecewa .mohon ampun sangat sangat ,bukan La takbelajar .tapi ,takahu lah kan .yang pasti ,La dah usaha .and lastly ,La harap .keputusan La lebih bagus daripada kak Myn .haha .ibu ,ayah .jangan sedih taw nanti .sebab spm bukan penentu segalanya .masih panjang lagi perjalanan hidup La kan ? hee .okaybye .ilovebothofYOU :)


♥ Older | Newer ❥