Amirra Najihah







+
+

giveup ? oh yes .
Saturday, March 3, 2012 | 9:49 AM | 3 comment

assalamualaikum .airmata :'( kayy ,sorry tak update blog semalam .sumpah takda mood .kayy ,for the 2nd time .failed again .sumpah penat .rasa taknak amek lesen je .please lah .paper three .for the last one .kenapa susah sangat nak pass ? ya Allah ,permudahkan urusanku ya Allah :'( and ,i kecik hati dengan pegawai jpj tu semalam .adalah kerana ? ada ke patut dia cakap ,amek test kali kelima baru boleh lulus

.nak perli ke apa ? i boleh drive kayy ? please kayy .sebab kata kata dia tu ,dalam kereta tu jugak i nanges ,i cengeng ? yaa ,imma cry baby .so what ? sedih lah woii :/ and sorry kalau terkasar semalam ye abang yang tak handsome ? lepas tanda tangan borang tu ,i just tarik cepat-2 .then he said ,'saya mintak maaf awak .' what for dude ? and i tutup pintu kuat-2 .ya Allah ,sakitnya hati :'(

then masuk bilik jpj dengan dia .for cop ,sorry .not in mood .hebatkan jelingan yang i bagi ? sampai terpanar ? kayy goodjob myra .then call ibu ,nanges sampai sedu-2 .haha .then call ayah ,ayah marah marah .kayy ,marah lah .marah sampai puas .i said enough ,enough kayy ? sumpah taknak bawak kereta dah .taknak amek lesen :'(

ibu cakap ,test for the last time .ada lesen nanti senang .takkan sampai bila-2 nak naik public transport ? and tinggal the last one je .tapi yang last one tu lah yang sakit .susah sangat kenapa ? :'( and please .don't force me .taklarat dah nak tengok muka muka jpj tu lagi .tapi untunglah kalau sape dapat pegawai jpj yang baik-2 .i dapat ? ya Allah ,sabar jela .btw ,i can't be tough .kbye :'(


♥ Older | Newer ❥