Amirra Najihah







+
+

imma puppet ?
Wednesday, March 7, 2012 | 11:43 AM | 0 comment

assalamualaikum .hello sayang ,kayy .lama dah taak update blog .4 hari dah .kayy ,i takda mood ney .you jangan buat i panas kayy . *airmata .kita taktahu apa salah kita kat awak taw ? ahad malam isnin tu sebelum tidur awak call kita .elok je kita sembang .and isnin petang tu awak hantar photo awak .and kita balas balik dp facebook kita .and semalam ,kita tunggu awak text .awak tahu tak ?

kita kan ,rindu awak sangat-2 .kita tahu awak ada class .awak exam .tapi selalu kalau awak dah habis calss awak call kita .takpun awak text .tapi semalam sampai pukul lima .takda pape pun .so ,kita text awak .awak tak reply pun .lepas cerita vanila coklat habis ,kita text awak .wish macam biasa .takda satu patah perkataan pun tinggal .setiap hari menda yang sama kita wish kat awak ,tapi awak ?

awak ,balas goodnyte ,bye je .eh ,kalau awak ada problem .meh cerita lah .kalau kita ada problem ,kita moody ,awak paksa cerita .ney awak kata ,kita tak tahu pape jangan bising .kayy ,fine .kita takkan bising lagi kat awak .awak tengok lah .kita just nak kongsi dengan awak je kalau awak ada problem .tapi awak ? tolonglah ,jangan nak ego sangat .kita dah banyak kali simpan je terasa hati kat awak .

memang kita selalu gaduh .kita buat awak sakit hati .awak pun ada buat kita sakit hati .tapi kita sikit pun tak pernah biadab kat awak .kita sabar je .kita pretend to be okay .tapi awak ? setiap kali kita moody kat awak .awak selalu marah kita .kalau awak takda mood ,macam malam tadi lah ,awak cakap benda yang sama kan ? 'pergi mampus lah ,tak pernah muncul pun takpe' 

awak ,kita just nak bagitahu kat awak taw ? kata kata tu satu doa .tapi kalau awak rasa ,kita ney menyusahkan awak je .awak bagilah tahu kita .betul kita cakap ,kali ney kita redha lepaskan awak .taw ? kita taknak serabutkan kepala awak dengan kita lagi .and lepastu ,awak takkan pernah dengar berita pasal kita lagi ,and kalau betul apa yang awak nak tu jadi kenyataan ,kita mintak maaf sangat-2 kalau kita banyak buat salah kat awak :')


♥ Older | Newer ❥