Amirra Najihah







+
+

sorry ,sengaja :'(
Sunday, March 18, 2012 | 6:48 PM | 0 comment

#ibu berjersey Kappa :D'

assalamualaikum .hello sayang .err err .rindu dia .haha .kayy ,back to the title .semalam kan i hangout .area bukit bintang tu .and guess what ,pagi tadi member i text .

conversation :
him : hello ,morning weyh !
me : eh ,morning .awal bangun ?
him : haha .bangun awal sebab nak text kau :D
me : haha .kau mimpi ke apa ?
him : bukan mimpi ,aku ada suprise lah .haha
me : err .apakah ?
him : semalam aku nampak kau kat area monorail tu .haha
me : haha .tipu lah !
him : betul lah ,kau pakai baju cyan .sanggul rambut .
me : err -.-' apa suprise kau tu ?
him : haha .aku nak tanya ,kau buang photo kat facebook yang freehair tu ,and letak semua pakai tudung ,tapi jumpa kau semalam ,aku pelik -.-'
me : haha .act ,ada sorang mamat kat facebook tu tak puas hati dengan aku .dia selalu troll aku .nasihat pasal aurat bagai .so ,what to do .tapi ibu cakap ,peduli orang nak cakap apa .tapi susah ah .
him : ohh ,betul gak tu .biar jela .mulut orang memang takboleh tutup lah .yang penting kau jadi diri sendiri .
me : *takreplydah -.-'


♥ Older | Newer ❥