Amirra Najihah







+
+

countdown :)
Saturday, April 28, 2012 | 12:14 PM | 0 comment

assalamualaikum .okayy ,kita penat sangat sebab baru balik dari Kuala Terengganu .haha .bukan penat apa ,penat drive ja .jauh ryte ? next week pulak nak pegi penang .and next next week lagi nak pergi dating lepas hantar akak kat college ,haha .sayang ,sorry tak belikan bie apa apa kat terengganu .eh eh ? taktahu nak beli apa .nanti kita jumpa malam sabtu nanti ,kita bagi awak yang kita buat ney .taw taw ?

haha .btw ,thanks sebab ehem ehem tu .and awak dah buktikan yang awak betul betul sayang kat kita .haha .*perasan jap :p tapi betulkan sayang ? awak sayang kita sangat sangat ,teramat amat kan ? haha :p tapi tolonglah jangan buat ayat sedih .suka taw text benda merepek repek tu .taksuka ah :( bie ,iloveyouso much .thanks for everything okay .mohon bagi something kalau kita date nanti .haha :P

haha .12 May ,here i come .tapi kan ,malu lah nak jumpa orang handsome ney .haha :p btw ,thanks sebab terima kita seadanya ,saya sayang awak Nik Muhammad Danie Nik Hisyam .lalala~ ney ada photo untuk awak .nanti kita kasi awak ,awak simpan sampai mati taw :p haha


 sorry kalau buruk :')


♥ Older | Newer ❥