Amirra Najihah







+
+

he leave me ,F.O.R.E.V.E.R :')
Wednesday, May 9, 2012 | 1:34 AM | 0 comment

assalamualaikum .hello peeps ! okayy ,dah lama tak update blog kan ? btw ,i baru balik dari vacation .i pergi penang last week .vacation lah sangat kan ? :p okayy .dah ,cerita pasal sayang kita ney , *kuatkan hati* this week ,nak hantar akak kat college ,and dah janji dengan dia ,nak dating kat TC .and isnin haritu dia excident .just kena jahit kat lutut .and tangan kiri luka sikit ,

then text with him .teman dia ,sampai lah tertidur ,sebab credit pun takda .and petang tadi topup . i text him .and no reply .charge phone ,and hantar kereta pegi cuci kat kedai .and balik rumah ayah .then hp vibrate .yeahh ! my love .then i dapat text tu .i was like ,err .apakah ? mengapakah ? bilakah ? yakah ? rasa nak pitam pun ada .sebab akhir-2 ney .dia lain sangat ,cerita pasal takkan hidup lama lah :/

lagi berapa hari je nak jumpa .tolonglah kasi i peluang tengok you pakai mata i sendiri .tapi you dah pergi .and macam macam sangat i fikir .then i update kat BB i .and i pakai photo you .sedih gilaa *crying* Allah je tahu apa i rasa .i've lose you forever and ever .and thanks for loving me till your last breath .i remember every single word you've said to me .so ,kuatkan semangat for reply back .

and please guess what ,itu adalah bohong semata mata ,rekaan kawan baik beliau .haha .Nik Muhammad Danie ,kalau sayang awak ney buat kat awak ,nak tak ? brr .i was like .okay bie .just wait and see .i"ll bite your lips this weekend .haha .sorry ,merajuk sehari .taknak supersaver .esok baru kita supersaver okay ? :p

perkara mati ,tolong jangan buat main boleh tak sayang ? :'(


♥ Older | Newer ❥