Amirra Najihah







+
+

missing you :'/
Tuesday, May 29, 2012 | 6:15 PM | 0 comment

i want to be the girl you are scared to lost ! awakkk ,kita rindu sangat kat awak .taktahu lah kenapa ,maybe perasaan je kot .tapi kita rasa awak dah lain sangat ,awak macam dah jauh je .awak pun macam dah takda masa je untuk kita ,tapi kita malas dah nak cakap kat awak .awak pun tahu kan ,kalau kita jealous ke ,kita sedih ke ,kita marah ke ,kita takkan banyak cakap ,so go on kayy ?

tapi kalau kita dah tak kuat nanti ,maaf kalau kita terpaksa pergi tanpa alasan .kita taktahu dah nak buat apa ,memang kita sayang sangat kat awak .kalau otp pun ,taktahu lah .dengar suara awak je ,mesti sedih kan ? awak pun penah pelik sebab kita tiba tiba nanges tanpa sebab kann ? tapi awak cakap awak suka dengar suara kita nanges .tapi awak taksuka kita nanges sebab awak ,sorry sebab kita pernah buat awak nanges ,

awakk ,kalau ada rezeki nanti kita jumpa lagi ,cuti nanti kita naik cameron kan ? tapi kita taksure lagi .sorry okayy .and time tu ,kita nak tunjuk kat awak yang kita betul betul sayang sangat kat awak .tapi kalau awak dah berubah hati ,apa boleh buat kat ? people change,memories don't .awak ,kalau Dia lebih sayangkan kita dari awak ,nanti awak jaga diri baik baik okayy ,ingat pesan kita okayy .and kita takkan lupa janji awak ,

anddd ,awak tolonglah jangan buat kita jealous ,nanti kita mesti sedih ,tolong eh awakk ? pleasee .awak handsome kan ? hee .and kita mintak maaf banyak banyak banyak kalau kita takjadi jumpa cuti sekolah ney .awak cakap kita kena datang jumpa awak jugak kann ? tapi kalau tak boleh ,kita mintak maaf sangat sangat .lepas ney ,kita dah tak boleh nak jumpa dah ,16 june nanti kita dah sambung belajar .sorry kalau kita dah takbanyak masa untuk awak .raya nanti ,kita harap sangat .kita dapat raya dengan awak :')

^menaip dengan airmata .assalamualaikum :)


♥ Older | Newer ❥