Amirra Najihah







+
+

one week ?
Saturday, June 23, 2012 | 4:10 PM | 1 comment


assalamualaikum .pheww pheww .berhabuk blog .haha .dah lama takupdate ouhh .btw ,hari ney saya berada dirumah .haha .dah seminggu kat sana .perghh ,macammm ,btw ,kita ramai kawan dah kat sana .and kita dah ada dua abg ,haha ,dua-2 boleh tahan bhaii handsome .haha ,tapi abg N minat kat Naz ,abg U minat dekat I ,haha .okayy ,perasan jap .best friend setakat ney ,Naz .haha .semua rahsia ada kat dia 

lalala~ kalau orang lain tahu ,Naz lah kena .haha .btw ,i sayang room mate i tu .hee .okayy ,tukar topik ehh ? one week i kat sana .and one week juga satu benda tu i taktahu ,ohmyy ,apakah ? perghh .rasa macam tett ! dah lah malas nak tanya kat awak .sumpah sedih :') macam takda apa je kan saya ney ? haihh ,ohh ,memang semua orang cakap awek takpenting pun .member lagi penting .so ,everything member yang tak berapa nak member lah tahu dulu ,aku ? K !

haihh ,abaikan jela Myraaaaa :) btw ,i nak ouh photo i dengan Aliff tu ,fuhh ,time photoshoot tu i rasa i cantik sangat ,haha ,dah lah  pakai baju kurung cream .Aliff pun pakai kemeja seakan akan warna tu .nak photo tu .arghhh ! haha .esok nak balik kolej nak jumpa dia ah .haha .erkk -.-' Myraa ,relax okay .takda apa pun yang kau perlu kesah .kau tak penting pun .hurr .tapi rasa macam asdfghjkl .haa ,macam tu lah rasanya .takpe takpe :) 

myra ,you good girl right ? just forget it .Naz ,Ibu ,Mak ,Ayah ,Akak Myn ,Akak Moyy ,Abg N ,Abg U love you :')


♥ Older | Newer ❥