Amirra Najihah







+
+

finally :')
Friday, July 27, 2012 | 10:34 PM | 5 comment

ya Allah ,benda yang selama ney Myra takut dah jadi .dulu jadi time Myra spm .now Myra hilang dia buat kali kedua time Myra tengah midsem ,ya Allah ya tuhanku .kuatkan Myra .isnin nanti Myra last paper .kasi Myra study dulu .subjek micro bukan senang ,awak ,Myra terima apa yang awak nak .thanks sebab tinggalkan Myra buat kali kedua .tapi apa salah Myra ?

dulu awak tinggalkan Myra sebab perempuan tu ,Myra still boleh terima .Myra maafkan awak ,Myra terima awak balik sebab Myra sayang awak sangat sangat ,tapi hari ney ? awak tinggalkan Myra lagi ? tapi apa salah Myra ? takpe lah ,kalau itu awak nak ,Myra terima ,tapi Myra ingat lagi janji awak time puasa kedua tu .and itu Myra tak boleh lupa sangat ,sebab text tu Myra senyum sorang sorang .sampai tertidur ,

now ,kita dah takda apa apa .takpe ,Myra takkan tanya sebab kenapa awak buat Myra macam ney ,sebab Myra dah janji dengan awak ,apa pun keputusan awak .Myra terima .tapi Allah je tahu apa yang Myra rasa sekarang ney .maaf kalau Myra bukan yang terbaik untuk awak .Myra sikit tak pernah menyesal kenal dengan awak sayang .

myra ingat lagi ,kita kenal time bulan puasa tahun lepas .then lepas raya kita couple .tapi itu semua kenangan ,takpe la .Myra sikit tak pernah menyesal dapat kenal dengan awak ,sikit tak pernah menyesal cintakan awak ,tapi yang Myra menyesal ,Myra tak dapat jadi yang terbaik buat awak Danie .Myra tahu Myra banyak kekurangan .tapi Myra dah  jadi yang terbaik untuk awak .and Myra mungkin redha dengan keputusan awak .sebab redha itu ikhlas ,kalau pasrah menyerah ,and Myra hormat keputusan awak :')

and Nazirah Diyanah ! i need you now ,kenapa Myra bbm awak ,tak dapat ? tolong laa .Myra takkuat sekarang ney ,Myra tak kuat macam mana Myra kuatkan awak time awak hilang Nabil semalam .ya Allah ,selang sehari je .and now kita sama sama hilang orang yang kita sayang .awak ,siyez Myra cakap ,Myra tak kuat .awak yang kenal Nabil sebulan lebih pun merana .Myra yang kenal dia dari tahun lepas ?

huu .dear tears ,can you please stop drops on my face .pleasee ,i am begging to you .i want to study micro .let me focus on my midsem first .but i am not strong enough :')


♥ Older | Newer ❥