Amirra Najihah







+
+

love you :)
Saturday, July 21, 2012 | 1:31 PM | 0 comment

i love her :) 
assalamualaikum .okayy ,itu photo semalam sebelum nak angkat ikrar .see ,pakai baju batik .comel kan ? haha .tahu dah ,takyah cerita .okay ,nak cerita pasal yang bertudung tu .yang free hair takpayah lah .takcantik pun .haha .okayy ,Nazirah Diyanah Bt Shahfudin ,8teen ,sama hostel .tak sama course .dia amek course bawah SCA .i amek bawah SBMP .taktahu  apa tu ? diam jela .haha 

okayy ,i love her so much .selalu dengan dia je .semua dengan dia ,just tak pergi class dengan dia je .haha .class lain lain kan ? okayy .dia baru keluar dari hospital .2 3 hari dia kat hospital .i miss her so so so badly ! huwaa .dia  caring gila .dia dah macam pakwe je kat sana .dia je faham kita .semua rahsia ,kongsi dengan dia lah .haha .gosip pun dengan dia jugak .

oyeahh ,btw .ada budak hostel kata i garang .ohmyy ,hehe .kan i pindah bilik baru .semua cakap i sombong .taknak bertegur ,err .hello baby ,kalau you nak kawan dengan i ,you tegur lah i .i tak sombong okayy .if you all okay dengan i ,i okay la .yaa ? if you buat taik dekat i ,ada lah makan dia nanti .beware !  haha ,okayy ,i nak study .next week midsem .wish me the best of luck okay .takutt ! :D 

and ,selamat berpuasa :)


♥ Older | Newer ❥