Amirra Najihah







+
+

ya Allah ,sakitnya hati :')
Friday, July 6, 2012 | 9:42 PM | 0 comment

kalauah hati I boleh keluar macam photo kat atas ney kan bagus ? then buang jauh jauh .biar takda rasa apa apa dah lepas ney .okayy ,time nak buat assignment tadi ,online jap .and then nampak something ,erkk .jangan nanges lah Myra ,be cool .relax okay ?

tahan je dari tadi .bila nampak tadi sumpah rasa nak... haha .whatever lah ,yang penting ,I tahu I dah jadi yang terbaik untuk dia .kebaikkan kita ,orang memang tak pernah hargai ,taknampak kan ? ya Allah ,cepat lah lagi 3 bulan ,

lamanya nak tunggu ,and time tu .jangan terkejut dengan keputusan tu okay ? you do not even give a f*ck .I'm tired of always beeing the person that's not good enough for you ,she's the best right ? okay ,i'll let you go for her .and i'll make sure that i will die on your life :')


♥ Older | Newer ❥