Amirra Najihah







+
+

Aqhari Haikal
Friday, August 24, 2012 | 10:36 AM | 0 comment

see ,kayy ,ilovehim .haha .21 August 2012 .5 petang .kayy ,i ingat apa you cakap dekat i .and semalam ,i jumpa diaaa .haha .malu gila .sumpah *blushing* haha .yela ,nak jumpa orang handsome kan .ahaha .and semalam waktu jumpa tu ,memang happy gila lah .even hobby you tarik rambut i .i tahu lah rambut i lawa .haha .

kayy ,semalam kan .sepanjnag masa phone i kat dia je ,haha .jealous eh phone bunyi nanti ? tapi takda apa pun .takda sapa nak call .kecuali ayah .haha .tapi 1st date tak berapa best .sebab dia marah i .kayy ,takpe .balik semalam .dah elok pun .and bawah ney ,conversation dengan dia :'(

sorry kalau you terkilan dengan perangai i :')
ada orang rindu .baru hari ketiga kan semalam ? 
syarat ? haha :p
rasa sedih juga lah dia kasar macam tu semalam .hmm hmm .takpe lahh ,i tahu i salah -.-' yang penting ,i happy jumpa you semalam .penat penat pun sanggup jumpa i kan .i hargai sangat .tapi yang nak tampar tu .err *sadface* haha .kbye :* btw ,i kawan je dengan dia ,haha ,dia ada Ezha kayy .suka je kawan dengan dia .and Ezhatul ,err err .were just friend .Myra bukan perampas :')


♥ Older | Newer ❥