Amirra Najihah







+
+

day 9 :)
Sunday, September 9, 2012 | 8:22 PM | 0 comment

assalamualaikum .hello .okay ,first of all .i miss my blog ! dah bersarang .haha .dah lama tak update .busy actually .okayy ,back to title .day 9 ? apakah ? haha .kayy ,i am taken ? oh nooo ! haha .tak tak .dia just my scandal .tapi now i dah anggap dia macam boyfriend i ,err -.-' apa nak jadi ? oh tidak ! haha

taktahu lah ,kenapa boleh jadi macam ney .and i kenal dia since 2009 .just tak rapat .and dulu pernah gaduh .haha .kay ,itu lawak .and now jadi list contact bbm .tegur tegur macam tu jela  .memang boleh kira berapa kali sebenarnya .haha .

tapi time i kat kampung haritu ,idk why .dia bbm i start pukul 9 lebih sampai 4 pagi ,non stop okay .haha .what ever lah .and sampai lah sekarang .btw ,time tu dia kat kedah .tengah cuti sem .and semalam dia dah balik kl .and guess what ! semalam 1st date me and him .i was like .err ,betul ke ? haha

btw ,rumah dekat pulak .sayangnya hujung minggu je boleh jumpa .sebab i stay shah alam kan ,study sana .takpe lah .tak kisah ,btw ,semalam lah 1st time date malam malam .haha .okayy ,memang segan gila .sebab semalam ada buat kenduri lepas isyak kat rumah .lepas settle everything ,i drove and met him .

huehue .tolonglah ,rasa nak gugur jantung .btw ,buat dp bbm triffle semalam .then dia cakap sedap .dia nak .and suruh suap .ahaha .sebab tu lah i bawak and kasi dia triffle tu .dah lah masam kan ? and i suka tengok muka dia .comel je bila makan .gelak pun sama ,

haha ,kayy ,takboleh nak story lebih lebih .i love you MY :* haha .even bie scandal je ,and ada awek .err err .i bukan perampas taw .dia yang ajak declare .haha .yang taktahan tu ,dia caring .sumpah tak tipu .memang macam boyfriend ah .kenapa lah kita tak rapat dari dulu ? maybe kita dah bahagia sampai anak cucu .haha .okaybye :*


♥ Older | Newer ❥