Amirra Najihah







+
+

untitled .
Wednesday, September 12, 2012 | 6:58 PM | 0 comment

assalamualaikum ,hee .okayy ,move on ! yeahh .even dia boyfriend orang sekalipun ,i tak kesah .sebab semua dia yang mintak .dia yang mengemis cinta .ececehh .amboii ,suka hati je .bie ,sorry ! lalala ;p kayy ,bie yang declare kan ? and everything depends on you kayy ? and i tahu ,hak seorang scandal tak sama dengan hak seorang kekasih .kahkahkah !

tapi kan cara layanan bie tu ,tolonglah jangan bagi perasaan 'cinta' tu datang .selama kita scandal ni ,i suka you ,i sayang you je .itu je .kay ? love you ? err .tidak ,bie dengan awek bie tu dah setahun .kita scandal je kan kan ? i tahu tu .hmm hmm .tapi taknak perasaan cinta tu ada .boleh kan ? taknak sakit hati and taknak sakitkan bie .kayy ?

and buat masa sekarang ni ,i suka macam ney .suka sangat .i'm free .boleh buat apa je .takda nak luka kan hati sapa sapa .hati bie pun okay je kan ? lalala ;p and ,every single time bie free ,bie mesti bbm .kann ? loveit ! hee .nati kita jumpa lagi .taw taw .me miss you .haha .teringin nak dengar bie gelak lagi .haha .

btw ,buat masa sekarang ni ,biarlah hidup i macam ni .lebih bahagia .dia terima aku seadanya .tapi kau ? ahh ! malas nak ingat .hurr .and takkan ku cari sapa pemilik tulang rusuk ku ini .haha .amboii ! tapi kann ,baby suka .bie anak mak .baru balik kepong dah rindu mak kat utara tu ,haha ;p


♥ Older | Newer ❥