Amirra Najihah







+
+

HAPPY BiRTHDAY ! #1
Wednesday, October 31, 2012 | 1:25 PM | 0 comment


HAPPY BiRTHDAY TO ME :D act on 27oct my birthday .sorry lambat post .busy sikit .haha .buat apa tah sampai busy .okayy .first of all ,nak cerita sikit je ni ,i'm still single .okaybye .haha .atas ni apa ? ohh .nothing happened .no declared .i'm free .he's free .buat jela apa nak kann ? btw ,ada sapa sapa tahu .siapakah gerangan yang hantar text sebegini ?

haha .takpayah tahu la .saje je print screen .sebab wish dia best sangat .haha ,time tu tengah sambut birthday kat Kota Damansara .then tepat je pukul 12 dia wish .ohmyy .i was like ,you love me ? haha .okay ,thanks .tapi adakah itu lahir dari hati ? haha .whatever lah .then i call him ,guess what ! rasa nak menangis pun ada .haha .mengada ,taktak .dia mainkan lagu Happy Birthday tu kat piano *melting

haha .sweet okay .blablabla .and 27oct tu dapat call free .just him .blablabla ,with him .haha .eh youu ,hadiah i mana ? haha .lama jugak kan kita kenal ? and birthday last year pun you jugak orang first yang wish kann ? and tahun tahun yang akan datang .i hope so :) err .idk what to say .just wanna you know that i ....... haha .rasa dah tahu kan ? and seriously i tak sabar nak tunggu akhir tahun ni ,and thanks for everything kayy .

p/s : awak dah dapat semuanya kan ? please be nice okay .kalau awak buat hal  .i will kick you ,haha ,ehh ,nanti kaki ku dibibirmu .tahu ? haha .bye ,loveyou


♥ Older | Newer ❥