Amirra Najihah







+
+

hello guys :)
Sunday, November 25, 2012 | 1:53 PM | 0 comment


assalamualaikum ,hello .pheww ,dah lama tak update blog kan .sorry lah blog sayang .malas pun ada .tapi hari hari bukak ,dan taktahu nak update apa je .haha .okay ,so now ,i'm updated ! okayy ,i miss you blog .hee :D okayy ,tengok photo kat atas tu .errr *tearsdrop .

idk why .i sick of this .kayy ? stop the fucking drama .kayy ? and i wish nothing .fullstop ! 6 benda tu dah simpan bawah katil .dan i takkan tengok lagi benda tu .tinggal nak bakar je .please .i hate you so much .but at the same time ,i miss you .i miss the old you ,wtf ? -_-

rasa sedih sangat hidup macam ni .hahaha :') walaupun kadang kadang aku mintak dihilangkan ingatan sebab kenangan tu menyakitkan ,tapi DIA bagi aku kekuatan  untuk aku hidup di dunia ini dengan senyuman :) tapi ,aku tak sedih pun ,dan sumpah menyesal tak dengar cakap ibu :)

ibu pernah larang kawan dengan dia lagi .sebab aku cerita macam macam kat ibu ,tulah degil kan ? haha .takpe lah .i don't care .let it go .and i'll face it slowly :) ibu cakap ,kalau seorang yang kecewa ,ikhlaskan hati tu .nanti bila kita betul betul moved on ! kita adalah orang paling bahagia .now ?

aku lagi suka berkawan ,tak payah nak berkasih sayang .benci lah dekat lelaki mulut manis ni .janji macam semut pijak takmati .haha .okaylah .bye :*


♥ Older | Newer ❥